- Berichten
- 50
Hallo BBQ fans,
Ik heb wellicht een probleempje, ik ben vandaag lekker op mij Q Oerhammetjes aan het maken, ze moesten eerst 1,5 uur roken met een temp van +/- 110 graden. Nu komt het volgende 1,5 uur in de alu folie (boter, stroop, suiker), alleen bij het tempen zitten de Oerhammetjes al op een kerntemp van +/- 75 graden.
De gasten komen pas tegen 18:00 (dus dat is pas over 2 uur).
Wat is nu verstandig om te doen. Kan ik de Oerhammetjes op een temp van 110 nog 1,5 uur op de Q houden en dan aflakken of komt dit niet ten goede van het vlees?
Ik hoor het graag.
Grtz,
Jordy
Ik heb wellicht een probleempje, ik ben vandaag lekker op mij Q Oerhammetjes aan het maken, ze moesten eerst 1,5 uur roken met een temp van +/- 110 graden. Nu komt het volgende 1,5 uur in de alu folie (boter, stroop, suiker), alleen bij het tempen zitten de Oerhammetjes al op een kerntemp van +/- 75 graden.
De gasten komen pas tegen 18:00 (dus dat is pas over 2 uur).
Wat is nu verstandig om te doen. Kan ik de Oerhammetjes op een temp van 110 nog 1,5 uur op de Q houden en dan aflakken of komt dit niet ten goede van het vlees?
Ik hoor het graag.
Grtz,
Jordy