Daan Koershuis
Tondelzoeker
- Berichten
- 15
Hallo mede bqq'ers ik heb een vraag. De eerste keer dat ik een brisket heb gemaakt op de kamado is er iets mis gegaan.
het was voor een groot gedeelte een mooi sappig stukje vlees, de smaak was goed. alleen door de stralingswarmte van de platesetter is de onderkant keihard geworden en was ook niet te eten. Nou kom ik zelf wel op ideetjes, door bijvoorbeeld het vlees hoger te leggen en een bak water op de platesetter te leggen, maar ik dacht misschien zijn er mensen die het zelfde hebben gehad en een andere oplossing hebben. of er zijn bbq'ers bij die dit van te voren hebben kunnen voorkomen
Ik hoor graag jullie tips en reacties.
Groet Daan
het was voor een groot gedeelte een mooi sappig stukje vlees, de smaak was goed. alleen door de stralingswarmte van de platesetter is de onderkant keihard geworden en was ook niet te eten. Nou kom ik zelf wel op ideetjes, door bijvoorbeeld het vlees hoger te leggen en een bak water op de platesetter te leggen, maar ik dacht misschien zijn er mensen die het zelfde hebben gehad en een andere oplossing hebben. of er zijn bbq'ers bij die dit van te voren hebben kunnen voorkomen

Ik hoor graag jullie tips en reacties.
Groet Daan