Hey allemaal!
Via een vriend die in de lockdownzomer een Masterbuilt Kamado heeft aangeschaft ben ik sinds vorig jaar ook mee in de kamado-craze gedoken. Ik heb vorig jaar in juni een Kamado Joe Classic I aangekocht.
Afkomstig van Limburg (België), 33 jaar.
Via de video’s van Noskos op het forum verzeild geraakt. En blijkbaar krijg je een speciale badge als je een beer can chicken gemaakt hebt. Die kom ik graag opeisen.
Al wel wat gerechtjes gemaakt:
- steak
- pulled pork
- bacon roken (eerst buikspek pekelen, daarna warm roken)
- gerookte zalm koud roken
- bacon burnt ends
- spare ribs
- kipfilet roken
- butterfly chicken
- beercan chicken
En vele nog te komen!
Via een vriend die in de lockdownzomer een Masterbuilt Kamado heeft aangeschaft ben ik sinds vorig jaar ook mee in de kamado-craze gedoken. Ik heb vorig jaar in juni een Kamado Joe Classic I aangekocht.
Afkomstig van Limburg (België), 33 jaar.
Via de video’s van Noskos op het forum verzeild geraakt. En blijkbaar krijg je een speciale badge als je een beer can chicken gemaakt hebt. Die kom ik graag opeisen.
Al wel wat gerechtjes gemaakt:
- steak
- pulled pork
- bacon roken (eerst buikspek pekelen, daarna warm roken)
- gerookte zalm koud roken
- bacon burnt ends
- spare ribs
- kipfilet roken
- butterfly chicken
- beercan chicken
En vele nog te komen!