Op de camping in Frankrijk mocht gelukkig op houtskool gekookt worden. Dus alle benodigdheden ingepakt voor een de vakantie om te BBQ’en op de WGA.
Bij de plaatselijke Lidl een mooie zalmzijde gevonden dus die moest eraan geloven. Even kort in de pekel gezet met zout, gedroogde dille en wat peper. Toen de plakjes citroen erop. Na ongeveer 45 min het zout eraf gespoeld. Citroentjes er weer bovenop. Blokje appelrookhout op de kolen en smoken maar. Dikste stuk boven de kolen en goed in de gaten houden met de thermapen.
Het resultaat was erg smaakvol!
Bij de plaatselijke Lidl een mooie zalmzijde gevonden dus die moest eraan geloven. Even kort in de pekel gezet met zout, gedroogde dille en wat peper. Toen de plakjes citroen erop. Na ongeveer 45 min het zout eraf gespoeld. Citroentjes er weer bovenop. Blokje appelrookhout op de kolen en smoken maar. Dikste stuk boven de kolen en goed in de gaten houden met de thermapen.
Het resultaat was erg smaakvol!