Vandaag heb ik een heerlijke kipfilet klaar gemaakt met daarin dus de mozzarella en groene pesto. en lekkere ontbijtspek van de slager.
Het is erg simpel gemaakt. Even de kipfilet opensnijden en dat vullen met groene pesto en de mozzarella. En vervolgens dicht klappen en dan de leg ik eerst op een bord de repen ontbijtspek er daar bovenop de kipfilet. En dan de ontbijtspek er omheen klappen.
Ik heb deze indirect op 150 graden met een stukje kers rookhout bereid tot deze een kerntemperatuur heeft van 70 graden.
Het is erg simpel gemaakt. Even de kipfilet opensnijden en dat vullen met groene pesto en de mozzarella. En vervolgens dicht klappen en dan de leg ik eerst op een bord de repen ontbijtspek er daar bovenop de kipfilet. En dan de ontbijtspek er omheen klappen.
Ik heb deze indirect op 150 graden met een stukje kers rookhout bereid tot deze een kerntemperatuur heeft van 70 graden.