- Berichten
- 545
Vandaag naast de bearcan burgers ook en tomahawk gemaakt.
Direct op de kolen en echt helemaal super geweldig al zeg ik het zelf :blush:
Helemaal schoon zonder kruiden erop (wel goed droog deppen).
2 x 4 minuten beide zijdes en daarna heel kort in alufolie indirect tot 54 graden kerntempratuur.
Super simpel, wel een bluffertje (3e gerecht op BBQ).
Helemaal goed gekomen en een echte aanrader!!
https://gyazo.com/110d21bcc84d5384e244fb75d1b82a52
https://gyazo.com/5ebdcdc237ac2d111154b6a1e7085b24
https://gyazo.com/09d9f677c3ee3f0110b4572ea481a952
https://gyazo.com/2c0eb44514fd4e86e9ec6708f6e2761a
Alle foto's van vandaag op: http://1drv.ms/1HOddhq
Direct op de kolen en echt helemaal super geweldig al zeg ik het zelf :blush:
Helemaal schoon zonder kruiden erop (wel goed droog deppen).
2 x 4 minuten beide zijdes en daarna heel kort in alufolie indirect tot 54 graden kerntempratuur.
Super simpel, wel een bluffertje (3e gerecht op BBQ).
Helemaal goed gekomen en een echte aanrader!!
https://gyazo.com/110d21bcc84d5384e244fb75d1b82a52
https://gyazo.com/5ebdcdc237ac2d111154b6a1e7085b24
https://gyazo.com/09d9f677c3ee3f0110b4572ea481a952
https://gyazo.com/2c0eb44514fd4e86e9ec6708f6e2761a
Alle foto's van vandaag op: http://1drv.ms/1HOddhq