N
Niek
Gast
Laatst in Brugge 2 kleine taart vormpjes gekocht. Deze moesten vandaag maar eens gebruikt worden.
Een hartig korstdeeg gemaakt en daar de vormpjes mee bekleed. Even de vriezer in en daarna op het ei even blind bakken.
Als vulling had ik rode ui, knoflook, spinazie, verse oregano, creme fraiche, ei, parmezaan, een met breydel ham en een met gerookte zalm.
Daarna afgebakken op het ei.
Nadat de taartjes van het ei waren, meteen de appels er op geplaatst. Deze hadden al even tussen het blind bakken en het gevuld bakken op het ei wat warmte gehad. Appels zijn gevuld met dadels, rozijnen, hazelnoot, suiker, citroenrasp en kaneel. Afgetopt met wat roomboter en honing. Samen met een flinke lepel vanille kwark goed binnen te houden!
Niet slecht gegeten voor een doordeweekse woensdag. 8)
Een hartig korstdeeg gemaakt en daar de vormpjes mee bekleed. Even de vriezer in en daarna op het ei even blind bakken.
Als vulling had ik rode ui, knoflook, spinazie, verse oregano, creme fraiche, ei, parmezaan, een met breydel ham en een met gerookte zalm.
Daarna afgebakken op het ei.








Nadat de taartjes van het ei waren, meteen de appels er op geplaatst. Deze hadden al even tussen het blind bakken en het gevuld bakken op het ei wat warmte gehad. Appels zijn gevuld met dadels, rozijnen, hazelnoot, suiker, citroenrasp en kaneel. Afgetopt met wat roomboter en honing. Samen met een flinke lepel vanille kwark goed binnen te houden!




Niet slecht gegeten voor een doordeweekse woensdag. 8)