Goedemoggel,
na lange tijd "mee te lezen" toch maar even voorstellen. Ik ben Hans uit Haarlem, we hebben sinds halverwege dit jaar een huis met een tuin en we hebben een Weber 47 cm.
Van de zomer al Kip op blik gemaakt (goed gelukt) en buikspare ribs, erg lekker alleen iets aan de droge kant. Van de week een 2,5 kg procureur bij de Makro meegenomen, die gaat er tussen kerst en nieuwjaar aan geloven! Ben er wel achter dat de 47 cm wat aan de kleine kant is...
na lange tijd "mee te lezen" toch maar even voorstellen. Ik ben Hans uit Haarlem, we hebben sinds halverwege dit jaar een huis met een tuin en we hebben een Weber 47 cm.
Van de zomer al Kip op blik gemaakt (goed gelukt) en buikspare ribs, erg lekker alleen iets aan de droge kant. Van de week een 2,5 kg procureur bij de Makro meegenomen, die gaat er tussen kerst en nieuwjaar aan geloven! Ben er wel achter dat de 47 cm wat aan de kleine kant is...