F
Forcerecon
Gast
Nadat de verbouwing gereed is kunnen we weer vrolijk van start. Dus stond er hamburgers en steak op het menu van vandaag.
Een kleine impressie van het resultaat. In ieder geval is de familie weer volgeg(vr)eten. En heeft weer prima gesmaakt.
De burgers volgens het recept van Spiffs met wat eigen aanpassingen. Ik heb een beetje gemberpoeder erbij gedaan en een snufje cayennepeper. En ipv ketchup heb ik Mississippi saus er in gedaan.
Een leuk en zeker voor herhaling vatbaar recept!! Dit op een Italiaans broodje met wat zoetzuur en sla, mosterd , ketchup.
de foto's hier zijn een beetje wazig want mijn telefoon was niet "bien"afgesteld
Een steak van de AH die 35% afgeprijsd was heb ik eerst op temp laten komen tot 30 gr en daarna op het hete gedeelte van de Q van 200-210 gr tot hij 56 gr was.
10 minuutjes in de folie en zo mals als boter en smolt op de tong. Een korte maar heerlijke sessie!
Een kleine impressie van het resultaat. In ieder geval is de familie weer volgeg(vr)eten. En heeft weer prima gesmaakt.


De burgers volgens het recept van Spiffs met wat eigen aanpassingen. Ik heb een beetje gemberpoeder erbij gedaan en een snufje cayennepeper. En ipv ketchup heb ik Mississippi saus er in gedaan.
Een leuk en zeker voor herhaling vatbaar recept!! Dit op een Italiaans broodje met wat zoetzuur en sla, mosterd , ketchup.


de foto's hier zijn een beetje wazig want mijn telefoon was niet "bien"afgesteld
Een steak van de AH die 35% afgeprijsd was heb ik eerst op temp laten komen tot 30 gr en daarna op het hete gedeelte van de Q van 200-210 gr tot hij 56 gr was.
10 minuutjes in de folie en zo mals als boter en smolt op de tong. Een korte maar heerlijke sessie!