Beef en Steak

Hamburger/Smashburgers

 
 

vanHeist

Sprokkelaar
Berichten
31
Zijn het hamburgers omdat ik ze niet ‘smash’ op de bbq?
Zijn het smashburgers omdat ik ze bij het bereiden al ‘smash’?

Afijn, deze burgers vallen altijd in de smaak in huize Heist.

Wat half om half gehakt. Kruiden waar ik op dat moment zin in denk te hebben. Afwegen zodat ze gelijk worden. ‘Smashen’ (ja dit doe ik met een maatbeker :), zo passen er 4 op m’n plancha) en dan de bbq op!
1,5 minuut per kant, bij het omdraaien meteen wat cheddar er op.

Kan er niet meer woorden aan vuil maken, smakelijk!
IMG_4916.jpeg

IMG_4917.jpeg

IMG_4918.jpeg

IMG_4919.jpeg

IMG_4920.jpeg

IMG_4921.jpeg

IMG_4922.jpeg

IMG_4923.jpeg

IMG_4924.jpeg

IMG_4925.jpeg

IMG_4926.jpeg


Bedankt voor het kijken!
 
Een smashburger is niet te versmaden zo lekker.
Probeer ze eens op de plancha te smashen terwijl je er wat uienringen onder doet,en ze mogen nog platter hoorje caramelisatie ziet er top uit 👍
 
Het ziet er nog het meeste uit als een dikke Smashburger.

Maakt niet uit, lijkt met heerlijk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan