- Berichten
- 31
Zijn het hamburgers omdat ik ze niet ‘smash’ op de bbq?
Zijn het smashburgers omdat ik ze bij het bereiden al ‘smash’?
Afijn, deze burgers vallen altijd in de smaak in huize Heist.
Wat half om half gehakt. Kruiden waar ik op dat moment zin in denk te hebben. Afwegen zodat ze gelijk worden. ‘Smashen’ (ja dit doe ik met een maatbeker , zo passen er 4 op m’n plancha) en dan de bbq op!
1,5 minuut per kant, bij het omdraaien meteen wat cheddar er op.
Kan er niet meer woorden aan vuil maken, smakelijk!
Bedankt voor het kijken!
Zijn het smashburgers omdat ik ze bij het bereiden al ‘smash’?
Afijn, deze burgers vallen altijd in de smaak in huize Heist.
Wat half om half gehakt. Kruiden waar ik op dat moment zin in denk te hebben. Afwegen zodat ze gelijk worden. ‘Smashen’ (ja dit doe ik met een maatbeker , zo passen er 4 op m’n plancha) en dan de bbq op!
1,5 minuut per kant, bij het omdraaien meteen wat cheddar er op.
Kan er niet meer woorden aan vuil maken, smakelijk!
Bedankt voor het kijken!