Mijn naam is Joost. 'Bbq'en' doe ik al jaren, eerst op een Weber 47, ingeruild voor een Outdoorchef op gas vanwege loslopende kleine kinderen in een kleine ruimte, en toen weer terug naar een Weber 47. Het beperkte zich echter tot het betere volume werk, meerdere ,verschillende soorten, (eenvoudig) vlees tegelijkertijd op de BBQ om de aanwezigen te voeden.
Ik heb nu na lang inlezen (hoorde één van de Grillgasten in hun podcast zeggen, een huis kopen doe je sneller ) invulling gegeven aan mijn latente behoefte om echt te gaan grillen en een Bastard Large Classic aangeschaft. In deze tak van sport ben ik een absolute beginner maar heb er zin in om dat te verbeteren.
groeten Joost
Ik heb nu na lang inlezen (hoorde één van de Grillgasten in hun podcast zeggen, een huis kopen doe je sneller ) invulling gegeven aan mijn latente behoefte om echt te gaan grillen en een Bastard Large Classic aangeschaft. In deze tak van sport ben ik een absolute beginner maar heb er zin in om dat te verbeteren.
groeten Joost