Hoi,
Ik ben scOOb, 45 zomers jong en eigenlijk al jaren bezeten van buiten koken. Grillen, roken ,barbecueen, stoofpotjes boven open vuur, caveman-style, paella boven houtvuur, ... allemaal al wel eens geprobeerd.
Ik woon niet in Nederland, maar in het mooie Belgische Limburg. Werkzaam bj de overheid en enkele jaren geleden in avondschool m'n koksdiploma gehaald. Amateur-bierbrouwer geweest en veel te veel interesse in alles wat eetbaar en drinkbaar is ..
Verleden jaar is m'n Weber na 25 jaar helaas vervangen door een groen ei. Niet dat ik dat groen ei zo verschrikkelijk vind, integendeel, maar het afscheid van de Weber des te meer. Hij was op ... bestond uit meer vervangonderdelen dan origineel en is uiteindelijk bezweken aan open wonden (roestgaten) en een beenbreuk
Ik hou vooral van grote stukken low & slow ... momenteel ligt er 2,5 kg varkensschouder te wachten in m'n koelkast. Projectje voor de komende dagen, en wil es wat anders dan de standaard pulled pork. Tips zijn welkom
Ik hoop hier wel wat leuke discussies te hebben en veel inspiratie op te doen. En wie weet wat er nog uitkomt ...
Groeten uit Limburg ,
ScOOb
Ik ben scOOb, 45 zomers jong en eigenlijk al jaren bezeten van buiten koken. Grillen, roken ,barbecueen, stoofpotjes boven open vuur, caveman-style, paella boven houtvuur, ... allemaal al wel eens geprobeerd.
Ik woon niet in Nederland, maar in het mooie Belgische Limburg. Werkzaam bj de overheid en enkele jaren geleden in avondschool m'n koksdiploma gehaald. Amateur-bierbrouwer geweest en veel te veel interesse in alles wat eetbaar en drinkbaar is ..
Verleden jaar is m'n Weber na 25 jaar helaas vervangen door een groen ei. Niet dat ik dat groen ei zo verschrikkelijk vind, integendeel, maar het afscheid van de Weber des te meer. Hij was op ... bestond uit meer vervangonderdelen dan origineel en is uiteindelijk bezweken aan open wonden (roestgaten) en een beenbreuk
Ik hou vooral van grote stukken low & slow ... momenteel ligt er 2,5 kg varkensschouder te wachten in m'n koelkast. Projectje voor de komende dagen, en wil es wat anders dan de standaard pulled pork. Tips zijn welkom
Ik hoop hier wel wat leuke discussies te hebben en veel inspiratie op te doen. En wie weet wat er nog uitkomt ...
Groeten uit Limburg ,
ScOOb