M
maxpowa
Gast
Hallo allemaal,
Ik heb me zonet lid gemaakt hier, maar ben reeds lange tijd bezig met BBQ in m'n achtertuin. Vroeger eerder grillen op een barbecook grill, nu gebruik ik een OTP en WSM.
Ik experimenteer graag op zowel op de OTP als op de WSM, laag en traag, heet en snel, ribben, PP, worstjes, steak, whatever als er maar vuur aan te pas komt.
Het is altijd leuk om idee?n en tips te kunnen uitwisselen en waar kan dat beter dan op een actief forum zoals hier.
Ik heb me zonet lid gemaakt hier, maar ben reeds lange tijd bezig met BBQ in m'n achtertuin. Vroeger eerder grillen op een barbecook grill, nu gebruik ik een OTP en WSM.
Ik experimenteer graag op zowel op de OTP als op de WSM, laag en traag, heet en snel, ribben, PP, worstjes, steak, whatever als er maar vuur aan te pas komt.
Het is altijd leuk om idee?n en tips te kunnen uitwisselen en waar kan dat beter dan op een actief forum zoals hier.