BasBQ
Beef en Steak

Hallo mijn naam is Rob

rob_jansen1963

Tondelzoeker
Berichten
12
Sinds enige tijd in het bezit van een Black bastard.
Een paar keer spare rib gemaakt en picanha en buikspek.
Vandaag voor het eerst pulled pork proberen.
Vooral het op constante temperatuur houden is nog een hele toestand
Om 4 uur de wekker gezet en de bb aangestoken. Om 5 uur het vlees er op gelegd en  nu bijna 6 uur later een kern van 75 gr.
92218fa0851c77d990098961c3e642e4.jpg
 
Welke Rob. Lange zit. De temp op een BB is toch heel makkelijk te regelen? Hoe gast de sessie?
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
robdegekste zei:
Welke Rob. Lange zit. De temp op een BB is toch heel makkelijk te regelen? Hoe gast de sessie?
Ik denk toch te weinig kolen gebruikt. Temperatuur zakte tot onder de 80.....uiteindelijk wat kolen bij gelegd en toen steeg hij weer. Maar voordat het dan weer constant is ben je even bezig.
Hoop alleen dat ik het proces niet teveel verstoord hebt.
Kern is nu al 88......dus maar schuif dichter gezet en geglazuurde pork weer terug gelegd.
Is het een idee om hem straks in te pakken en naast de bb te laten rusten en evt om 5 uur nog even terug telegr en?
rob_jansen1963 zei:
Sinds enige tijd in het bezit van een Black bastard.
Een paar keer spare rib gemaakt en picanha en buikspek.
Vandaag voor het eerst pulled pork proberen.
Vooral het op constante temperatuur houden is nog een hele toestand
Om 4 uur de wekker gezet en de bb aangestoken. Om 5 uur het vlees er op gelegd en  nu bijna 6 uur later een kern van 75 gr.
92218fa0851c77d990098961c3e642e4.jpg
 
rob_jansen1963 zei:
Ceriel zei:
Welkom hier Rob!
Zet je het verslag van je PP-sessie nog in een apart draadje? Succes vandaag!
Een apart draadje??? Ehhh Hoe dan?
095d24fc2659ce6b4caf0c60ebce2b55.jpg


Het eindresultaat

Iets te vroeg op een kern van 92 gr dus verder ingepakt en laten rusten.

Botje trok ik er zo uit en het vlees is niet droog.....

Dus ik vind het geslaagd..........
 
Welkom bij de club
 
Welkom! Goed begin!
 
Terug
Bovenaan Onderaan