Dag iedereen,
Mijn naam is Rob en woon in Belgi? (provincie Antwerpen). Ik ben getrouwd en trotse papa van 2 kindjes (5 en 7).
Zoals de meeste hier ben ik gepassioneerd door het bbq-en en alle gezelligheid die dat met zich meebrengt.
Ik heb al jaren een goedkope merkloze bbq met deksel die ik dan sporadisch in de zomer eens bovenhaalde voor een familiefeestje. Daarna is er een tafel-model barbecook zonder deksel bij gekomen en dat heeft ons meer aangezet om ook op een gewone weekdag eens te bbq-en.
Zo hebben we een paar jaar aangemodderd, niet beter wetende... maar toch telkens als we ergens een tuincentrum binnen gingen dan begonnen mijn oogjes te blinken bij de bbq-afdeling B-). Vorig jaar kon mijn vrouw me niet langer in toom houden en hebben we ons een Weber Spirit 320 gas-bbq aangeschaft en daarbij ook direct het grote weber bbq-boek.
Amai, wat zijn m'n ogen toen open gegaan van alle mogelijkheden. Termen als direct en indirect waren voor mij voordien ook onbekend terrein, net als zo veel andere bbq-termen. In mijn zoektocht naar meer informatie kwam ik toen regelmatig op dit forum terecht, maar tot op vandaag had ik nog niet de moeite genomen om me hier te registreren en bleef het dus beperkt tot gewoon wat mee-lezen .
Ondertussen heb ik ook 2 workshops gevolgd aan de Weber-academie en heb ik ook nog een Weber smokey joe aangeschaft ter vervanging (als aanvulling) van onze tafel-barbecook.
Ik heb al vanalles klaargemaakt, maar ik noem mijzelf nog zeker een beginneling... en zeker als ik sommige creaties zie dat jullie hier te voorschijn toveren!
Tot zover deze voorstelling... Indien er vragen zijn, dan hoor ik het wel.
Mijn naam is Rob en woon in Belgi? (provincie Antwerpen). Ik ben getrouwd en trotse papa van 2 kindjes (5 en 7).
Zoals de meeste hier ben ik gepassioneerd door het bbq-en en alle gezelligheid die dat met zich meebrengt.
Ik heb al jaren een goedkope merkloze bbq met deksel die ik dan sporadisch in de zomer eens bovenhaalde voor een familiefeestje. Daarna is er een tafel-model barbecook zonder deksel bij gekomen en dat heeft ons meer aangezet om ook op een gewone weekdag eens te bbq-en.
Zo hebben we een paar jaar aangemodderd, niet beter wetende... maar toch telkens als we ergens een tuincentrum binnen gingen dan begonnen mijn oogjes te blinken bij de bbq-afdeling B-). Vorig jaar kon mijn vrouw me niet langer in toom houden en hebben we ons een Weber Spirit 320 gas-bbq aangeschaft en daarbij ook direct het grote weber bbq-boek.
Amai, wat zijn m'n ogen toen open gegaan van alle mogelijkheden. Termen als direct en indirect waren voor mij voordien ook onbekend terrein, net als zo veel andere bbq-termen. In mijn zoektocht naar meer informatie kwam ik toen regelmatig op dit forum terecht, maar tot op vandaag had ik nog niet de moeite genomen om me hier te registreren en bleef het dus beperkt tot gewoon wat mee-lezen .
Ondertussen heb ik ook 2 workshops gevolgd aan de Weber-academie en heb ik ook nog een Weber smokey joe aangeschaft ter vervanging (als aanvulling) van onze tafel-barbecook.
Ik heb al vanalles klaargemaakt, maar ik noem mijzelf nog zeker een beginneling... en zeker als ik sommige creaties zie dat jullie hier te voorschijn toveren!
Tot zover deze voorstelling... Indien er vragen zijn, dan hoor ik het wel.