Een korte intro,
Mijn naam is Philip, afkomstig van het Vlaamse Outgaarden. Sinds een tweetal jaartjes aangestoken met een bbq-kriebel door een bevriend Weber demonstrateur. Momenteel ben ik in het bezit van een Genesis E330 GBS gasbarbecue en een Jumbo Joe. In de nabije toekomst komt hier nog een Smokey Mountain bij! Waar vroeger bbq-en zich beperkte tot vlees boven vuur leggen ben ik meer en meer bezig met verschillende manieren van bbq-en te ontdekken en uit te proberen. Ondertussen al een serie ribben gemaakt op de Genesis via de 3-2-1 methode en ik zou me binnenkort wat meer vaardig willen maken in het roken en low-and-slow bbq-en.
Gezien hier best wel wat weetjes en kennis bij elkaar zit, en er ongetwijfeld nog vragen zullen rijzen ben ik op dit forum terecht gekomen.
Dus bij deze, gegroet iedereen!
Philip
Mijn naam is Philip, afkomstig van het Vlaamse Outgaarden. Sinds een tweetal jaartjes aangestoken met een bbq-kriebel door een bevriend Weber demonstrateur. Momenteel ben ik in het bezit van een Genesis E330 GBS gasbarbecue en een Jumbo Joe. In de nabije toekomst komt hier nog een Smokey Mountain bij! Waar vroeger bbq-en zich beperkte tot vlees boven vuur leggen ben ik meer en meer bezig met verschillende manieren van bbq-en te ontdekken en uit te proberen. Ondertussen al een serie ribben gemaakt op de Genesis via de 3-2-1 methode en ik zou me binnenkort wat meer vaardig willen maken in het roken en low-and-slow bbq-en.
Gezien hier best wel wat weetjes en kennis bij elkaar zit, en er ongetwijfeld nog vragen zullen rijzen ben ik op dit forum terecht gekomen.
Dus bij deze, gegroet iedereen!
Philip