Mijn naam is Tomas, ben 30 jaar en woon in het oosten van het land.
Ik ben gek op koken in het algemeen en hou ook echt van het maken van de wat uitgebreidere gerechten. Van kleins af aan ben ik hier al mee bezig en ook was ik altijd de aangewezen persoon om de barbecue te bedienen.
Het echte barbecue?n ben ik eigenlijk pas zo'n 4 jaar geleden gaan doen na het aanschaffen van een Weber master touch 57. Al het e.e.a. ge?xperimenteerd met verschillende gerechten, houtsoorten, kruidenmengsels etc.
Op dit moment toch aan het kijken naar een Kamado Joe met evt. een paar leuke opties er bij of een Traeger om meer mogelijkheden te hebben en het gemak wat te vergroten.
Verder ben ik eigenaar van een bedrijf op gebied van automotive evenementen aangezien ik ook helemaal gek van auto's ben. Daarnaast werk ik nog in de techniek bij een leuk bedrijf waar ik bezig ben met 3D printing.
Mocht je nog meer van me willen horen, laat het maar weten!
Ik ben gek op koken in het algemeen en hou ook echt van het maken van de wat uitgebreidere gerechten. Van kleins af aan ben ik hier al mee bezig en ook was ik altijd de aangewezen persoon om de barbecue te bedienen.
Het echte barbecue?n ben ik eigenlijk pas zo'n 4 jaar geleden gaan doen na het aanschaffen van een Weber master touch 57. Al het e.e.a. ge?xperimenteerd met verschillende gerechten, houtsoorten, kruidenmengsels etc.
Op dit moment toch aan het kijken naar een Kamado Joe met evt. een paar leuke opties er bij of een Traeger om meer mogelijkheden te hebben en het gemak wat te vergroten.
Verder ben ik eigenaar van een bedrijf op gebied van automotive evenementen aangezien ik ook helemaal gek van auto's ben. Daarnaast werk ik nog in de techniek bij een leuk bedrijf waar ik bezig ben met 3D printing.
Mocht je nog meer van me willen horen, laat het maar weten!