T
Tamworth
Gast
Hallo allemaal,
Ben tot de ontdekking gekomen dat er op dit forum, heeeul veuul voor mij valt te leren. Ik heb zelf nog niet zo veel ervaring, beetje aan het prutsen met een dutch oven en een roostertje boven een kampvuur. Maar heb wel goede zin om het wat groter aan te pakken. En zo zoekend naar informatie kwam ik toch hier uit, mooie dingen doen jullie en ik lees / leer graag mee.
Nu heb ik nog niet het mooie materiaal of spullen in huis, de ingredi?nten voor een goede BBQ heb ik al wel. Volgend jaar mei hoop ik mijn Tamworth pork te mogen proeven, en wellicht eind oktober een speenvarkentje van eigen fok. Op dit moment heb ik 19 biggen , een paar mogen voor speen varkentje weg de rest ga ik afmesten.
https://www.facebook.com/pages/Tamworth-varken/1432359830311444?ref=hl
Groetjes Anton
Ben tot de ontdekking gekomen dat er op dit forum, heeeul veuul voor mij valt te leren. Ik heb zelf nog niet zo veel ervaring, beetje aan het prutsen met een dutch oven en een roostertje boven een kampvuur. Maar heb wel goede zin om het wat groter aan te pakken. En zo zoekend naar informatie kwam ik toch hier uit, mooie dingen doen jullie en ik lees / leer graag mee.
Nu heb ik nog niet het mooie materiaal of spullen in huis, de ingredi?nten voor een goede BBQ heb ik al wel. Volgend jaar mei hoop ik mijn Tamworth pork te mogen proeven, en wellicht eind oktober een speenvarkentje van eigen fok. Op dit moment heb ik 19 biggen , een paar mogen voor speen varkentje weg de rest ga ik afmesten.
https://www.facebook.com/pages/Tamworth-varken/1432359830311444?ref=hl
Groetjes Anton