Hallo, mijn naam is Bart, woon in België en op het moment van schrijven slechts 40 lentes jong.
Ik hou al een aantal jaren van barbecueën (grillen) zoals men dat hier noemt… en dat doe ik succesvol op een weber master touch. Een tijdje geleden bedacht ik dat het anders kon… begon ik op YouTube te zoeken en probeerde ik gevlinderde kip en daarna snelle spare ribs… beiden netjes uitgelegd door NosKos… deze held heeft me zowaar helemaal leren koken… nu wil ik een stapje verder en een kamado gaan kopen… momenteel nog in de running… en dat is wel een dingetje…
Ik vind de Batstard vx een prachtige machine
Mijn hoofd zegt dan weer Kamado Joe 3
En de kwaliteit liefhebber in mezelf zegt dan weer… misschien toch een groen ei…
Vandaar ga ik ook hier nog even rondstruinen… ooit kom ik er wel uit.
Ik hou al een aantal jaren van barbecueën (grillen) zoals men dat hier noemt… en dat doe ik succesvol op een weber master touch. Een tijdje geleden bedacht ik dat het anders kon… begon ik op YouTube te zoeken en probeerde ik gevlinderde kip en daarna snelle spare ribs… beiden netjes uitgelegd door NosKos… deze held heeft me zowaar helemaal leren koken… nu wil ik een stapje verder en een kamado gaan kopen… momenteel nog in de running… en dat is wel een dingetje…
Ik vind de Batstard vx een prachtige machine
Mijn hoofd zegt dan weer Kamado Joe 3
En de kwaliteit liefhebber in mezelf zegt dan weer… misschien toch een groen ei…
Vandaar ga ik ook hier nog even rondstruinen… ooit kom ik er wel uit.