BasBQ
Beef en Steak

Hallo allemaal

Jumper

Tondelzoeker
Berichten
8
Goede avond.

Hoi ik ben Willem en paar jaartje op de weber aan het klooien .

Ging vandaag voor stukje vlees weg en kwam met een Basterd urban terug .

Hoop hier veel inspiratie op te doen en lekker forum lezen .

De postcast ben ik al doorheen dus kan niet wachten tot de volgende ..

PS. kan ik op een nieuwe basterd uit de doos gelijk Pulled pork maken of moet dat eerst allemaal inbranden ?

Gr willem
 
Laatst bewerkt:
Welkom willem! Dat was een duur stukje vlees 😉 volgens mij moet dat prima kunnen zou de eerste paar keer alleen niet vol gas pizza gaan maken. Maar pulled pork gaat op een lekker laag pitje.
 
Willem, van harte welkom.

De eerste keer maar eens eerst inbranden, staat vast in de handleiding.;)
 
Pp kan prima de eerste keer , als je klaar bent kun je hem door stoken tot 200 max 220 voor een half uurtje .
Dit moet je 3x gedaan hebben voordat je hem door knalt boven de 250graden voor bv een pizza.
 
Welkom Willem. Veel plezier met je aankoop. Als je de volgende keer een kip haalt kom je vast met een WGA thuis😁
 
Welkom Willem!
 
Ik zou binnen een week faiiliet zijn als ik zulke kunstjes uit ging halen Willem, Welkom bij de club!
 
Willem, welkom.
Netjes op temperatuur 150 C brengen en uuurtje laten staan. Daarna verhogen naar 200 C
Daarna klaar maken voor ee PP run.
 
Welkom Willem en veel plezier! 👍🏻🔥
 
Welkom, veel bbq plezier Willem.
 
Terug
Bovenaan Onderaan