- Berichten
- 338
Hallo allemaal!
Bedankt dat ik gebruik mag maken van dit mooie forum, mijn naam is Ismael uit het mooie noord holland.
Ik heb al enige ervaring met de bbq ik gebruik tot op heden de Weber master touch 57 en de go anywhere.
Ik heb al een aantal mooie stukken vlees weten te bereiden zoals een pulled pork op de go anywhere tijdens vakantie ( dit was mijn eerste pulled pork dat vond ik wel een leuke uitdaging op de kleine Q die overigens erg goed gelukt was!
Ook op de mt57 heb ik al mooie dingen kunnen maken zoals spareribs,pizza, pulled pork, picanha en wat ik ook zelf een zeer geslaagde vond was een brownietaart.
Nu vond ik het wel tijd voor een nieuwe uitdaging dus heb ik besloten te gaan voor een nieuwe Q
Daar is hij dan eindelijke de Kamado joe big joe 3!! Begin dit jaar besteld en om mezelf te vewennen gelijk een thermapen one en grill grates erbij gedaan, al met al mooi setje dacht ik zo.
Eindelijk besloten om mezelf te registreren (na veel meelezen) omdat ik vandaag de big joe 3 voor het eerst wil aansteken.
Buikspek heb ik nog nooit gemaakt dus dat word de vuurdoop voor de kamado vandaag (pork belly burnt ends)
Groetjes en geniet van het mooie weer vandaag!
Bedankt dat ik gebruik mag maken van dit mooie forum, mijn naam is Ismael uit het mooie noord holland.
Ik heb al enige ervaring met de bbq ik gebruik tot op heden de Weber master touch 57 en de go anywhere.
Ik heb al een aantal mooie stukken vlees weten te bereiden zoals een pulled pork op de go anywhere tijdens vakantie ( dit was mijn eerste pulled pork dat vond ik wel een leuke uitdaging op de kleine Q die overigens erg goed gelukt was!
Ook op de mt57 heb ik al mooie dingen kunnen maken zoals spareribs,pizza, pulled pork, picanha en wat ik ook zelf een zeer geslaagde vond was een brownietaart.
Nu vond ik het wel tijd voor een nieuwe uitdaging dus heb ik besloten te gaan voor een nieuwe Q
Daar is hij dan eindelijke de Kamado joe big joe 3!! Begin dit jaar besteld en om mezelf te vewennen gelijk een thermapen one en grill grates erbij gedaan, al met al mooi setje dacht ik zo.
Eindelijk besloten om mezelf te registreren (na veel meelezen) omdat ik vandaag de big joe 3 voor het eerst wil aansteken.
Buikspek heb ik nog nooit gemaakt dus dat word de vuurdoop voor de kamado vandaag (pork belly burnt ends)
Groetjes en geniet van het mooie weer vandaag!
Laatst bewerkt: