BasBQ
Beef en Steak

Hallo allemaal!

lzlaurent

Tondelzoeker
Berichten
18
Beste allemaal,

Mijn naam is Laurent, 24 jaar en sinds 5 jaar verkocht aan het barbecueën.

5 jaar geleden kreeg ik van mijn vriendin voor m'n verjaardag een Weber 47cm, welke tot op de dag van vandaag nog steeds in bijna nieuw staat is. (kan over kwaliteit niets slechts zeggen van Weber)

Na tientallen recepten, video's etc. gezien te hebben en geprobeerd te hebben wat toch niet mee valt op een 'kale 47cm kettle' was het tijd voor wat nieuws en groters,
iedereen in mijn omgeving is razend van de kamado dus ik wilde niet achterblijven.
Een Big Green Egg of toch de Kamado Joe, het werd dan na wat reviews en om anders te doen dan de rest voor mij toch de Weber Summit Kamado S6.
Niemand was er echt kapot van tot ze nu de ruimte van het rooster zien, merken dat de dubbele wand (ik denk net zo goed) functioneert als de keramische stenen en dan nog het gemak van de brander, de aspan en het grote werkblad!
 

Kyrti

Kooltjesharker
 
Berichten
214
De Summit heeft hier ook een fanbase hoor! Ik heb er serieus naar gekeken, uiteindelijk zelf voor de Joe gegaan. Al mis ik de ruimte wel een beetje achteraf
 

lzlaurent

Tondelzoeker
Berichten
18
De Summit heeft hier ook een fanbase hoor! Ik heb er serieus naar gekeken, uiteindelijk zelf voor de Joe gegaan. Al mis ik de ruimte wel een beetje achteraf
De ruimte blijft me steeds weer verbazen! En de ruimte op de werktafel eveneens dat is echt een pluspunt, het is een buitenkeuken op zichzelf zo!
 

Zzzjon

Pitmaster
 
 
 
Berichten
723
Welkom!
 

Grimlord

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.096
Welkom Laurent.
 
Bovenaan Onderaan