- Berichten
- 6.637
Het is altijd lastig je voor te stellen op een forum. Dus ik ga een dappere poging doen en als ik dingen vergeet dan ga ik er vanuit dat ik het wel hoor. Ik ben Emiel Metselaar, getrouwd en een papa van 2 dametjes en woon in het prachtige Assen. Ik heb al een redelijke tijd het bbq-virus te pakken en gebruik daarbij de site van noskos als belangrijke inspiratiebron. Bedankt daarvoor noskos!!!
Mijn twee dames helpen altijd dapper mee in de keuken, met name als mama weg is, want dan kunnen we ook lekker kliederen. Mijn oudste dochter (11) heeft inmiddels de chicken under a brick tot haar specialiteit uitgeroepen , ze gaat dit weekend een variant hiervan maken nadat ze in een bbq boek heeft zitten lezen (wat kun je als papa van kleine dingen blij worden).
Sinds kort heb ik ook dit forum ontdekt en na een tijdje stil meelezen leek het mij tijd om me maar eens aan te melden. Ik hoop hier veel te leren. Ik ga dit weekend mijn eerste pp maken en wellicht dat ik hier nog wat hulp bij kan gebruiken.
O ja, als Q gebruik ik een weber OTG57.
Mijn twee dames helpen altijd dapper mee in de keuken, met name als mama weg is, want dan kunnen we ook lekker kliederen. Mijn oudste dochter (11) heeft inmiddels de chicken under a brick tot haar specialiteit uitgeroepen , ze gaat dit weekend een variant hiervan maken nadat ze in een bbq boek heeft zitten lezen (wat kun je als papa van kleine dingen blij worden).
Sinds kort heb ik ook dit forum ontdekt en na een tijdje stil meelezen leek het mij tijd om me maar eens aan te melden. Ik hoop hier veel te leren. Ik ga dit weekend mijn eerste pp maken en wellicht dat ik hier nog wat hulp bij kan gebruiken.
O ja, als Q gebruik ik een weber OTG57.