D
Didier
Gast
Hallo allemaal. :-h
Sinds een aan aantal jaar lees ik "anoniem" mee en vond het nu wel eens tijd worden om mij aan te melden.
Mijn Naam is Didier, kom uit Hoofddorp en BBQ (lees grillen) regelmatig sinds 2002 op mijn Weber 47cm keteltje en kwam eigenlijk niet veel verder dan het hamburgertje, sateetje en worstje.
Een jaar of 3 geleden was ik voor het eerst op een BBQ wedstrijd per toeval geweest en was zo onder de indruk van wat je allemaal op een Q kon doen, dat ik mij er iets verder in hebt verdiept.
Een kleine ProQ smoker gekocht bij MeerBBQ die daar toen stond om eerst maar eens te proberen of het "low and slow" wat voor me is.
Nou.... ik moet zeggen, ja dus!
Inmiddels al wat spareribs sessies, pulled pork sessies en BCC verder, (allemaal Noskos recepten) helemaal enthousiast geworden dat ik mezelf heb verwend op een Primo L, die volgende week als het goed is binnenkomt.
Ik hoop veel van jullie te leren hier, aangezien ik nog heel veel te leren heb! )
Sinds een aan aantal jaar lees ik "anoniem" mee en vond het nu wel eens tijd worden om mij aan te melden.
Mijn Naam is Didier, kom uit Hoofddorp en BBQ (lees grillen) regelmatig sinds 2002 op mijn Weber 47cm keteltje en kwam eigenlijk niet veel verder dan het hamburgertje, sateetje en worstje.
Een jaar of 3 geleden was ik voor het eerst op een BBQ wedstrijd per toeval geweest en was zo onder de indruk van wat je allemaal op een Q kon doen, dat ik mij er iets verder in hebt verdiept.
Een kleine ProQ smoker gekocht bij MeerBBQ die daar toen stond om eerst maar eens te proberen of het "low and slow" wat voor me is.
Nou.... ik moet zeggen, ja dus!
Inmiddels al wat spareribs sessies, pulled pork sessies en BCC verder, (allemaal Noskos recepten) helemaal enthousiast geworden dat ik mezelf heb verwend op een Primo L, die volgende week als het goed is binnenkomt.
Ik hoop veel van jullie te leren hier, aangezien ik nog heel veel te leren heb! )