- Berichten
- 195
Gisteren heb ik bij de Makro een stuk procureur gekocht van 2,4 kg.
Een stuk van 1 kg heb ik in de vriezer gedaan en het andere gedeelte heb ik in plakken van ongeveer 1 cm gesneden en voorzien van de Pitmaster x Gyros rub.
Dit heb ik een dagje in laten trekken en vandaag op de barbecue gelegd.
De barbecue heb ik klaargemaakt voor directe bereiding op +/- 200 graden.
Na het bakken van het vlees heb ik het vlees een kleine stukjes gesneden en wat pits broodjes opgewarmd.
De Gyros heb ik daarnaast geserveerd met ijsbergsla, zelfgemaakte tzatziki en wat ingemaakte uitjes.
Weer erg lekker gegeten!
Bedankt voor het lezen
Een stuk van 1 kg heb ik in de vriezer gedaan en het andere gedeelte heb ik in plakken van ongeveer 1 cm gesneden en voorzien van de Pitmaster x Gyros rub.
Dit heb ik een dagje in laten trekken en vandaag op de barbecue gelegd.
De barbecue heb ik klaargemaakt voor directe bereiding op +/- 200 graden.
Na het bakken van het vlees heb ik het vlees een kleine stukjes gesneden en wat pits broodjes opgewarmd.
De Gyros heb ik daarnaast geserveerd met ijsbergsla, zelfgemaakte tzatziki en wat ingemaakte uitjes.
Weer erg lekker gegeten!
Bedankt voor het lezen