Beef en Steak

Gyros

  • Onderwerp starter Onderwerp starter BasB
  • Startdatum Startdatum
 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
195
Gisteren heb ik bij de Makro een stuk procureur gekocht van 2,4 kg.
Een stuk van 1 kg heb ik in de vriezer gedaan en het andere gedeelte heb ik in plakken van ongeveer 1 cm gesneden en voorzien van de Pitmaster x Gyros rub.
Dit heb ik een dagje in laten trekken en vandaag op de barbecue gelegd.
De barbecue heb ik klaargemaakt voor directe bereiding op +/- 200 graden.

Na het bakken van het vlees heb ik het vlees een kleine stukjes gesneden en wat pits broodjes opgewarmd.
De Gyros heb ik daarnaast geserveerd met ijsbergsla, zelfgemaakte tzatziki en wat ingemaakte uitjes.

Weer erg lekker gegeten!
Bedankt voor het lezen 👍
1000017938.jpg
1000017947.jpg
1000017948.jpg
1000017949.jpg
 
Ik doe het tegenwoordig ook weer zo. Ik heb wel een rotisserie, maar op deze manier heb je veel meer 'buitenkant', of je moet steeds een stukje afsnijden bij je rotisserie. Dat laatste vind ik dan weer onhandig. Heb liever dat alles in één keer klaar is. Kan ik ook gewoon rustig gaan zitten en eten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan