Hoi Allemaal,
In mijn zoektoch op 't internet heb ik niet veel gevonden op Belgische sites, en zodoende ben ik hier verzeilt geraakt...
Al heel wat jaartjes BBQ ik wat af (of beter gezegd grillde ik wat af), maar pas de laatste maanden ben ik me wat verder gaan verdiepen in de materie. Mijn nieuwe weber OTP 47 heeft een paar weken geleden een eerste medium low/slow sessie gekregen met wat 'ribbels', eigen rub en glaze,... (jaja, de terminologie is me ook al niet meer vreemd
) en die was aardig gelukt.
Ik hoop hier wat meer info/inzicht te krijgen in enkele zaken! (electronische regeling bv.)
Belgische groeten,
Wim.
In mijn zoektoch op 't internet heb ik niet veel gevonden op Belgische sites, en zodoende ben ik hier verzeilt geraakt...
Al heel wat jaartjes BBQ ik wat af (of beter gezegd grillde ik wat af), maar pas de laatste maanden ben ik me wat verder gaan verdiepen in de materie. Mijn nieuwe weber OTP 47 heeft een paar weken geleden een eerste medium low/slow sessie gekregen met wat 'ribbels', eigen rub en glaze,... (jaja, de terminologie is me ook al niet meer vreemd

Ik hoop hier wat meer info/inzicht te krijgen in enkele zaken! (electronische regeling bv.)
Belgische groeten,
Wim.