Beef en Steak

Grill Guru Classic large

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Jeroenv13
  • Startdatum Startdatum
J

Jeroenv13

Gast
Hallo,

Ik heb onlangs een Grill Guru Classic large aangeschaft.
Nu zat er geen handleiding bij...

Nu wil ik hem morgen toch voor de eerste keer wel aansteken maar vroeg me af of daar nog iets speciaals bij komt kijken. 3x 100graden opstoken en afkoelen bijv....

Heeft iemand wellicht die handleiding digitaal of kan antwooord geven op bovenstaande vraag?

Bedankt.

Gr. Jeroen
 
Ik heb dezelfde gekocht 2 maanden geleden.
Ben begonnen met zalm op 110?c.
De dag er na wat hoger, ik meen 130-150? met kip.
De volgende sessie al rond de 200 gehad.

De verkoper adviseerde de eerste sessie niet te hoog, daarna gewoon gaan.
Zelf heb ik het dus een beetje opgebouwd.

Succes!

Groetjes Rick

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
Ik zou er niet meteen pizza op gaan maken, maar 175-200?C moet geen probleem zijn. Het is meer dat het metaal zich kan zetten. Het keramiek is al veel heter gebakken.
 
Ik heb hem zojuist via Grill Guru ontvangen! Stond verder niets specifiek in over eerste keer gebruiken. Enkel rustig laten opwarmen...

Gaan we dus maar mee beginnen  :D
 
Rustig low en slow beginnen en na een paar keer flink opstoken. Ik heb hem nu iets meer al 1 jaar en nog erg tevreden erover alleen het vilt moet wel vervangen worden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan