- Berichten
- 1.171
Fotowedstrijd grieks eten! heerlijk
Ik had teveel ideeen en als ik alles had gemaakt had ik 12 bbqs nodig en 100 man om het op te eten..
Omdat ik de vrouw ook tevreden wou stellen zou ik iets kiezen voor haar en zij voor mij beetje omgekeerde relatietherapie ofzo maar ik mocht het wel allemaal maken.
Laat het dan ook de eerste x zijn dat ik procureur aan het spit heb hangen of uberhaupt met filodeeg heb gewerkt om dan iets te knutsele als baklava
2.5kg procureur dag van tevoren in de marinade gezet volgens dit recept;
Inamood gyros recept.
Baklava gemaakt volgens dit recept,
Baklava
The day before;
Hele dag niet gegeten omdat ik hier zo zin in had!
Best een behoorlijke spies gelukkig maakt ouzo hongerig.
Oke spies op de Q nu de baklava..
Ik bespaar jullie het gerotzooi maar ik had best moeite om de maat te bepalen omdat mn bak in de bodem smaller is
Procureur hangt er nu zo'n uur in nu nog 1.5 uur de baklava erbij.
Kamado hangt tussen de 150/160 graden.
Ondertussen tzaziki gemaakt
1.5 uur later
Looks good!!!
nu de opmaak..
ik zeg niet dat ik kans maak
welke foto zoude jullie kiezen voor de fotowedstrijd ik heb nog 4 uur voor mijn inzending ( ja wij hebben al gegeten het was om 16:30 al klaar )
Edit; toch gekozen voor foto 1
Foto 1;
Foto 2;
Was in ieder geval erg lekker! en Nee er zat geen procureur sap over de baklava i made sure it did not
Edit;
Owja de baklava was overigens erg lekker!
Vanavond nog de helft
Ik had teveel ideeen en als ik alles had gemaakt had ik 12 bbqs nodig en 100 man om het op te eten..
Omdat ik de vrouw ook tevreden wou stellen zou ik iets kiezen voor haar en zij voor mij beetje omgekeerde relatietherapie ofzo maar ik mocht het wel allemaal maken.
Laat het dan ook de eerste x zijn dat ik procureur aan het spit heb hangen of uberhaupt met filodeeg heb gewerkt om dan iets te knutsele als baklava
2.5kg procureur dag van tevoren in de marinade gezet volgens dit recept;
Inamood gyros recept.
Baklava gemaakt volgens dit recept,
Baklava
The day before;
Hele dag niet gegeten omdat ik hier zo zin in had!
Best een behoorlijke spies gelukkig maakt ouzo hongerig.
Oke spies op de Q nu de baklava..
Ik bespaar jullie het gerotzooi maar ik had best moeite om de maat te bepalen omdat mn bak in de bodem smaller is
Procureur hangt er nu zo'n uur in nu nog 1.5 uur de baklava erbij.
Kamado hangt tussen de 150/160 graden.
Ondertussen tzaziki gemaakt
1.5 uur later
Looks good!!!
nu de opmaak..
ik zeg niet dat ik kans maak
welke foto zoude jullie kiezen voor de fotowedstrijd ik heb nog 4 uur voor mijn inzending ( ja wij hebben al gegeten het was om 16:30 al klaar )
Edit; toch gekozen voor foto 1
Foto 1;
Foto 2;
Was in ieder geval erg lekker! en Nee er zat geen procureur sap over de baklava i made sure it did not
Edit;
Owja de baklava was overigens erg lekker!
Vanavond nog de helft
Laatst bewerkt: