S
Schoonec
Gast
Bedankt voor de acceptatie!
Wil me graag even voorstellen: ik ben Chris, (bijna!!) 62 jaar. Sinds een paar jaar in bezit van BGE medium, en sinds kort een sousvide apparaat. (Vloeken in de kerk?)
Ik mag heel graag met deze spullen bezig zijn. Zie Het Genootschap als een prachtige manier om kennis op te doen en te delen.
Op mijn palmares staan: Beercanburger, Pulled Pork, Hele kip, ribs, buikspek, bavette, moinkballs, garnalen, zalm op de plank....etc.
Motto: je leert iedere keer weer!!
Groet, Chris.
Wil me graag even voorstellen: ik ben Chris, (bijna!!) 62 jaar. Sinds een paar jaar in bezit van BGE medium, en sinds kort een sousvide apparaat. (Vloeken in de kerk?)
Ik mag heel graag met deze spullen bezig zijn. Zie Het Genootschap als een prachtige manier om kennis op te doen en te delen.
Op mijn palmares staan: Beercanburger, Pulled Pork, Hele kip, ribs, buikspek, bavette, moinkballs, garnalen, zalm op de plank....etc.
Motto: je leert iedere keer weer!!
Groet, Chris.