Goedenavond iedereen,
Mijn naam is Martijn Schmidt en ik ben sinds kort verknocht aan bbq'en.
Voor mijn 50e verjaardag heb ik een bbq workshop op de green egg gekregen van 1 van mijn beste vrienden. Dit was bij Vuur en Rook en ik was verkocht na het eerste gerecht (gerookte zalm). Na nog wat meer gerechten appte ik mijn vrouw dat de workshop waarschijnlijk wat duurder uit ging vallen....
Na heel veel filmpjes van Dennis (Noskos), Marcel (NASQ) en SmokingDad was het wel duidelijk. Ik ben voor een Kamado Joe Classic 3 gegaan samen met de vriend die de workshop cadeau had gedaan. Black Friday had een mooie deal in petto en sinds gisteren staat de Kamado Joe in de tuin te pronken.
Ik zie erg naar uit om te gaan experimenteren en te leren van de mede-forumgenoten hier en vooral erg te gaan genieten.
Vriendelijke groeten,
Martijn
Mijn naam is Martijn Schmidt en ik ben sinds kort verknocht aan bbq'en.
Voor mijn 50e verjaardag heb ik een bbq workshop op de green egg gekregen van 1 van mijn beste vrienden. Dit was bij Vuur en Rook en ik was verkocht na het eerste gerecht (gerookte zalm). Na nog wat meer gerechten appte ik mijn vrouw dat de workshop waarschijnlijk wat duurder uit ging vallen....
Na heel veel filmpjes van Dennis (Noskos), Marcel (NASQ) en SmokingDad was het wel duidelijk. Ik ben voor een Kamado Joe Classic 3 gegaan samen met de vriend die de workshop cadeau had gedaan. Black Friday had een mooie deal in petto en sinds gisteren staat de Kamado Joe in de tuin te pronken.
Ik zie erg naar uit om te gaan experimenteren en te leren van de mede-forumgenoten hier en vooral erg te gaan genieten.
Vriendelijke groeten,
Martijn
Laatst bewerkt: