BasBQ
Beef en Steak

goedemorgen

K

Kalle

Gast
Ik ben Kalle, hou enorm van koken en nog meer van lekker (op)eten. Tot voor gisteren beperkte mijn BBQ skills zich slechts tot het direct aanbranden van vlees, waarschijnlijk ??n van de redenen dat ik ook niet graag een BBQ aanstak. Veel moeite (naja noem het gedoe) voor erg weinig bak tijd...

Gisteren voor het eerst low&slow uitgeoefend in de vorm van een pulledpork, na wat gestoei met de temperatuur heb ik deze uiteindelijk stabiel gekregen en een erg lekker eind resultaat bereikt. Voor jullie waarschijnlijk erg bekend, mijn info bron is http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html. Waarbij ik de bijbehorende rub en BBQ saus zelf heb gemaakt. En aanrader!
 
hoi Kalle,
welkom bij dit edele genootschap
 
Kalle, welkom bij de club.

Die site van bbq-nl.com kende ik nog niet ;).
 
Welkom bij de club
 
Welkom. Niet mals hoor om maar meteen met PP te beginnen.
 
hoi Kalle. welkom hier
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan