K
Kalle
Gast
Ik ben Kalle, hou enorm van koken en nog meer van lekker (op)eten. Tot voor gisteren beperkte mijn BBQ skills zich slechts tot het direct aanbranden van vlees, waarschijnlijk ??n van de redenen dat ik ook niet graag een BBQ aanstak. Veel moeite (naja noem het gedoe) voor erg weinig bak tijd...
Gisteren voor het eerst low&slow uitgeoefend in de vorm van een pulledpork, na wat gestoei met de temperatuur heb ik deze uiteindelijk stabiel gekregen en een erg lekker eind resultaat bereikt. Voor jullie waarschijnlijk erg bekend, mijn info bron is http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html. Waarbij ik de bijbehorende rub en BBQ saus zelf heb gemaakt. En aanrader!
Gisteren voor het eerst low&slow uitgeoefend in de vorm van een pulledpork, na wat gestoei met de temperatuur heb ik deze uiteindelijk stabiel gekregen en een erg lekker eind resultaat bereikt. Voor jullie waarschijnlijk erg bekend, mijn info bron is http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html. Waarbij ik de bijbehorende rub en BBQ saus zelf heb gemaakt. En aanrader!