Hoi,
JW hier!
ik heb me net geregistreerd en stel me dus even snel voor.
Ik ben een gigantische kookgek, en nog meer een genieter van heerlijk eten wat ik niet zelf heb gekookt..... (mijn vrouw kookt namelijk beter dan ik). Dus in de keuken zijn de spullen (pannen ed) prima voor elkaar.
Maar eerlijk is eerlijk, ik heb de BBQ nooit op zijn waarde geschat. BBQ was er alleen voor de gezelligheid, niet voor het extra lekkere eten.
Als het mooi weer was en we kregen veel mensen over de vloer, dan werden de hamburgers voor de kids op de BBQ gedonderd. Dan is een speklapje of een BBQ pakket voor de volwassen een kleine stap. Biertje erbij en een gezellige avond. Prima natuurlijk!
Maar dit voorjaar had ik de kolder in de kop. Impulsief een rode Weber gekocht (vond de kleur namelijk wel leuk staan in de tuin....) en maar me maar eens goed gaan verdiepen in deze kunst van "koken". En daar heb ik absoluut geen spijt van! Tjonge jonge, wat een tof ding en wat gaaf om te doen!
Ieder moment dat ik nu de BBQ kan gebruiken, doe ik het ook. Veel kennis vergaren dmv internet en boeken om zo langzaam mijn niveau te verhogen en "ingewikkeldere" gerechten te maken. (Ik sla alweer helemaal door volgens mijn vrouw.......maar dat vindt ze niet erg)
En nu dus hier ook het het forum .Ik zal veel lezen hier en natuurlijk ook veel leren!
groet.
JW
JW hier!
ik heb me net geregistreerd en stel me dus even snel voor.
Ik ben een gigantische kookgek, en nog meer een genieter van heerlijk eten wat ik niet zelf heb gekookt..... (mijn vrouw kookt namelijk beter dan ik). Dus in de keuken zijn de spullen (pannen ed) prima voor elkaar.
Maar eerlijk is eerlijk, ik heb de BBQ nooit op zijn waarde geschat. BBQ was er alleen voor de gezelligheid, niet voor het extra lekkere eten.
Als het mooi weer was en we kregen veel mensen over de vloer, dan werden de hamburgers voor de kids op de BBQ gedonderd. Dan is een speklapje of een BBQ pakket voor de volwassen een kleine stap. Biertje erbij en een gezellige avond. Prima natuurlijk!
Maar dit voorjaar had ik de kolder in de kop. Impulsief een rode Weber gekocht (vond de kleur namelijk wel leuk staan in de tuin....) en maar me maar eens goed gaan verdiepen in deze kunst van "koken". En daar heb ik absoluut geen spijt van! Tjonge jonge, wat een tof ding en wat gaaf om te doen!
Ieder moment dat ik nu de BBQ kan gebruiken, doe ik het ook. Veel kennis vergaren dmv internet en boeken om zo langzaam mijn niveau te verhogen en "ingewikkeldere" gerechten te maken. (Ik sla alweer helemaal door volgens mijn vrouw.......maar dat vindt ze niet erg)
En nu dus hier ook het het forum .Ik zal veel lezen hier en natuurlijk ook veel leren!
groet.
JW