- Berichten
- 2.746
Voor gisteren het recept van Steven Raichlen gevulde varkenslende gemaakt uit het boek Fantastiche vleesrecepten blz. 117
Het was leuk om het te maken ook goed gelukt alleen met de tijd duurde het langer dan in het boek staat.
We hadden ook PP en Spareribs maar de varkenslende was te laat ze waren al vol
dat deze dus vandaag maar op eten .
Warm is hij lekker koud wat te droog .
En als dessert hadden we deze http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=18594.msg288150#msg288150 gemaakt maar zijn de foto's maken vergeten
maar het was nu goed gelukt iets langer erop wat ijs erop slagroom ernaast wat zelfgemaakte karamelsaus erover en wat gehakte pecannoten dit werd ook erg smakelijk gevonden.
De plank met PP en Spareribs hier had dus ook de varkenslende bij gemoeten
Varkenslende 1 cm dik gesneden niet zo mooi als hij maar redelijk gelukt.
Tapenade erop.
Spek en slagertouw klaar gelegd
Opgerold en vastgeknoopt
Op de BBQ was vergeten eerder ook al foto's te maken
Van de BBQ door de midden gesneden helaas te laat geproefd lekkerrr
Vanochtend gesneden en vanavond bij mijn dochter opeten koud is hij wat droog mischien met saus beter.
Het was leuk om het te maken ook goed gelukt alleen met de tijd duurde het langer dan in het boek staat.
We hadden ook PP en Spareribs maar de varkenslende was te laat ze waren al vol

Warm is hij lekker koud wat te droog .
En als dessert hadden we deze http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=18594.msg288150#msg288150 gemaakt maar zijn de foto's maken vergeten

De plank met PP en Spareribs hier had dus ook de varkenslende bij gemoeten

Varkenslende 1 cm dik gesneden niet zo mooi als hij maar redelijk gelukt.

Tapenade erop.

Spek en slagertouw klaar gelegd

Opgerold en vastgeknoopt

Op de BBQ was vergeten eerder ook al foto's te maken

Van de BBQ door de midden gesneden helaas te laat geproefd lekkerrr

Vanochtend gesneden en vanavond bij mijn dochter opeten koud is hij wat droog mischien met saus beter.
