BasBQ
Beef en Steak

gevulde kipfilet

J

jan1983

Gast
vandaag gevulde kipfilet gemaakt naar een recept van gorden ramsey (iets aangepast)

kipfilet platgeslagen en gehakt gekruid met zout peper en kaas.
2011-08-23154937.jpg

oprollen tot een mooi pakketje en laten opstijven in de koelkast.
2011-08-23155252.jpg

daarna op de wsm.
2011-08-23185714.jpg

en na een klein uurtje.
2011-08-23185917.jpg

2011-08-23190022.jpg


lekker smullen.
 
Heerlijk Jan!

Had je rookhout gebruikt?
 
Ziet er lekker uit. Maar wie is peter? ???
 
Dit lijkt me erg lekker in plakjes op brood
 
als rookhout een klein handje kersen snippers gebruikt.
en op een broodje had ik nog niet aan gedacht maar gaan ik een keer proberen.
 
Mooi gerechtje!
 
Leuk! Ga ik onthouden!  ;)
 
Ziet er erg lekker uit. hoe warm was je ketel en hoeveel graden was het vlees toen je het ervan af haalde ?
 
temp van de ketel was 115 ongeveer en heb een temp voor het gehakt op 68 gehouden met deze temp was de kip ook goed.
volgens origineel recept moet je het pakketje eerst 8 tot 10 min in kokend water koken en dan nog even bruin bakken, maar zo op de wsm word ie een stuk lekkerder.
 
jan1983 zei:
temp van de ketel was 115 ongeveer en heb een temp voor het gehakt op 68 gehouden met deze temp was de kip ook goed.
volgens origineel recept moet je het pakketje eerst 8 tot 10 min in kokend water koken en dan nog even bruin bakken, maar zo op de wsm word ie een stuk lekkerder.

ke bedankt die gaan we maken
 
Terug
Bovenaan Onderaan