Beef en Steak

Gevulde kalfspicanha. Demo op 2 Q's

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.005
Gisteren voor een stel vrienden wat dieper op de smakelijke materie rondom de diverse bereidingsmethodes op zowel de W57 als de BGE ingegaan.
Uiteraard met wat demo-tjes.
Helaas niet overal foto's van, maar de hapjes zijn zeer in de smaak gevallen.

Gevulde kalfspicanha
Bij de Sligro was de kalfspicanha in de aanbieding. Deze week een lekker stukje van 1kg gescoord.
Om van het geeigende pad af te wijken wilde ik de picanha vullen. Hiervoor een recept gevonden.
Picanha volgens recept gevuld. Bij een roostertemp van 140C naar 52 graden gegaard. Daarna nog een kleurtje gegeven.
Ik heb weinig foto's, maar de smaak is geweldig. Zeker een aanrader.
De vulling wordt met snijden wel naar buiten geperst.

IMG_5792.JPG
IMG_5794.JPG
IMG_5795.JPG
IMG_5796.JPG


Overige zaken; Moinkballs, zalm met estragon op een plankie, gevulde snackpaprika. etc.

IMG_5788.JPG
IMG_5789.JPG
IMG_5790.JPG

IMG_5793.JPG
 
Ziet er heerlijk uit. Goede workshop gegeven 😁
 
lekker peter. Heerlijk spul allemaal en een een hele mooie twist, gevulde picanha.
Gaan we ff onthouden

er zit overigens per ongeluk een foto van je achtertuin bij? die 5 groene "dingen" :ROFLMAO:
 
Oei oei, lekker hoor.

En dat nu net dat mijn vrouw zegt ook wel weer eens een “gewone” bbq te doen…
 
Een demo om van te smullen! Ziet er heerlijk uit allemaal
 
Terug
Bovenaan Onderaan