- Berichten
- 5.005
Gisteren voor een stel vrienden wat dieper op de smakelijke materie rondom de diverse bereidingsmethodes op zowel de W57 als de BGE ingegaan.
Uiteraard met wat demo-tjes.
Helaas niet overal foto's van, maar de hapjes zijn zeer in de smaak gevallen.
Gevulde kalfspicanha
Bij de Sligro was de kalfspicanha in de aanbieding. Deze week een lekker stukje van 1kg gescoord.
Om van het geeigende pad af te wijken wilde ik de picanha vullen. Hiervoor een recept gevonden.
Picanha volgens recept gevuld. Bij een roostertemp van 140C naar 52 graden gegaard. Daarna nog een kleurtje gegeven.
Ik heb weinig foto's, maar de smaak is geweldig. Zeker een aanrader.
De vulling wordt met snijden wel naar buiten geperst.
Overige zaken; Moinkballs, zalm met estragon op een plankie, gevulde snackpaprika. etc.
Uiteraard met wat demo-tjes.
Helaas niet overal foto's van, maar de hapjes zijn zeer in de smaak gevallen.
Gevulde kalfspicanha
Bij de Sligro was de kalfspicanha in de aanbieding. Deze week een lekker stukje van 1kg gescoord.
Om van het geeigende pad af te wijken wilde ik de picanha vullen. Hiervoor een recept gevonden.
Botermalse gevulde picanha van Hollands kalf
Barbecue recept - Botermalse gevulde picanha van Hollands kalf
www.beefexclusief.nl
Ik heb weinig foto's, maar de smaak is geweldig. Zeker een aanrader.
De vulling wordt met snijden wel naar buiten geperst.
Overige zaken; Moinkballs, zalm met estragon op een plankie, gevulde snackpaprika. etc.