- Berichten
- 443
Een stukje bavette van de ah om te proberen
Lekker gevuld met van alles
Er voor gekozen om het iets platter te slaan voor een snellere haring omdat de vrouw helaas niet van rood vlees houd
Hierbij groene asperges gemaakt,asperges in de knoflook olie waardoor de pezo en uien granulaat lekker bleef plakken.
Laatst met een weekendje Texel de whiskey garlic creamsaus ontdekt en man wat is dat lekker met een scheutje Jack Daniels er in
Heerlijk maaltje voor de zaterdagavond,de groene asperges voor t eerst gebruikt op de bbq en dat gaat zeker vaker voorkomen.
Minpuntje is dat ik de vulling van de bavette aardig kwijt was en het ook niet erg in smaak kon terug vinden
Iedereen een fijn weekend
Ps tip!mocht je saus over hebben in je pan schroom niet en haal hier een wit kadetje door heen……hemels
Lekker gevuld met van alles
Er voor gekozen om het iets platter te slaan voor een snellere haring omdat de vrouw helaas niet van rood vlees houd
Hierbij groene asperges gemaakt,asperges in de knoflook olie waardoor de pezo en uien granulaat lekker bleef plakken.
Laatst met een weekendje Texel de whiskey garlic creamsaus ontdekt en man wat is dat lekker met een scheutje Jack Daniels er in
Heerlijk maaltje voor de zaterdagavond,de groene asperges voor t eerst gebruikt op de bbq en dat gaat zeker vaker voorkomen.
Minpuntje is dat ik de vulling van de bavette aardig kwijt was en het ook niet erg in smaak kon terug vinden
Iedereen een fijn weekend
Ps tip!mocht je saus over hebben in je pan schroom niet en haal hier een wit kadetje door heen……hemels
Laatst bewerkt: