- Berichten
- 867
Gisteren bij de Hanos langs gereden. Ging eigenlijk voor allerlei andere zaken maar ja als je deze ziet liggen dan gaat die gewoon in het karretje.
Vandaag de bak weer aangezet, kamado op 110, rubjes erop, deze keer een heerlijke combinatie van SPG en Cow Cover. Man man man, wat een geweldige smaak alleen al van de rubs.
Daarna lekker boekje lezen in de tuin, beetje fitnessen (goddelijke lichaam in stand houden) en wat spelletjes met de kids doen.
Bij 72 graden ingepakt en wat saus erop. Doorgaren tot 95 graden en toen boterzacht.
Hard werken dat BBQn zeg. Hier de foto’s:
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vandaag de bak weer aangezet, kamado op 110, rubjes erop, deze keer een heerlijke combinatie van SPG en Cow Cover. Man man man, wat een geweldige smaak alleen al van de rubs.
Daarna lekker boekje lezen in de tuin, beetje fitnessen (goddelijke lichaam in stand houden) en wat spelletjes met de kids doen.
Bij 72 graden ingepakt en wat saus erop. Doorgaren tot 95 graden en toen boterzacht.
Hard werken dat BBQn zeg. Hier de foto’s:
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk