MarcH
Kooltjesharker
- Berichten
- 184
Beste allen,
Ik hoop dat jullie een lekkere, smaakvolle vrije dag hebben!
Ik ben vandaag eindelijk mijn eerste PP aan het maken! Op mijn nieuwe, tweedehands WSM 47. Gaat heerlijk allemaal. Eerste deel ging best snel, maar eenmaal rond de 67 begon de stall. Toen eenmaal de bark vast zat, heb ik de stukken ingepakt en terug gelegd. Het hele verslag volgt snel! Maar alvast een vraagje: ik hou zeker over. Dat deel geef ik weg of vries ik in. Maar nu denk ik dat ik dat deel zonder saus en vocht invries, toch? Of trekken jullie de pork, vocht, smaak en saus erbij en dan invriezen? Even voor de zekerheid vast. Alvast bedankt!
Verstuurd vanaf mijn SM-A346B met Tapatalk
Ik hoop dat jullie een lekkere, smaakvolle vrije dag hebben!
Ik ben vandaag eindelijk mijn eerste PP aan het maken! Op mijn nieuwe, tweedehands WSM 47. Gaat heerlijk allemaal. Eerste deel ging best snel, maar eenmaal rond de 67 begon de stall. Toen eenmaal de bark vast zat, heb ik de stukken ingepakt en terug gelegd. Het hele verslag volgt snel! Maar alvast een vraagje: ik hou zeker over. Dat deel geef ik weg of vries ik in. Maar nu denk ik dat ik dat deel zonder saus en vocht invries, toch? Of trekken jullie de pork, vocht, smaak en saus erbij en dan invriezen? Even voor de zekerheid vast. Alvast bedankt!
Verstuurd vanaf mijn SM-A346B met Tapatalk
