N
Niek
Gast
Afgekeken/nageaapt van Phubar. Maar dan op mijn eigen manier.
Gruwelijk lekker!!
Sucade lapjes gerubt met Cowlick van DizzyPig. Gegrild en gerookt met hickory+mesquite voor een paar minuten.
Daarna in een gietijzeren pannetje wat ui en knoflook fruiten in flink wat roomboter.
Bloem erbij en afblussen met een lekker Bock biertje van Chouffe.
Sucade lapjes erbij, wat alu folie erover en rustig laten pruttelen voor een uurtje of 2.
Na die 2 uur was het resultaat heerlijk!!
Gegeten met de aardappeltjes van de BBQ en een salade van tomaten, zilveruitjes, gekookt eitje en een soort van ceasar dressing.
Bedankt voor de inspiratie Phuubs. Damn dit was lekker...
Gruwelijk lekker!!
Sucade lapjes gerubt met Cowlick van DizzyPig. Gegrild en gerookt met hickory+mesquite voor een paar minuten.


Daarna in een gietijzeren pannetje wat ui en knoflook fruiten in flink wat roomboter.

Bloem erbij en afblussen met een lekker Bock biertje van Chouffe.



Sucade lapjes erbij, wat alu folie erover en rustig laten pruttelen voor een uurtje of 2.


Na die 2 uur was het resultaat heerlijk!!

Gegeten met de aardappeltjes van de BBQ en een salade van tomaten, zilveruitjes, gekookt eitje en een soort van ceasar dressing.



Bedankt voor de inspiratie Phuubs. Damn dit was lekker...