BasBQ
Beef en Steak

Gestoofde Sucade Lapjes

N

Niek

Gast
Afgekeken/nageaapt van Phubar. Maar dan op mijn eigen manier.

Gruwelijk lekker!!

Sucade lapjes gerubt met Cowlick van DizzyPig. Gegrild en gerookt met hickory+mesquite voor een paar minuten.
IMG_2583.jpg


IMG_2581.jpg


Daarna in een gietijzeren pannetje wat ui en knoflook fruiten in flink wat roomboter.
IMG_2588.jpg


Bloem erbij en afblussen met een lekker Bock biertje van Chouffe.
IMG_2589.jpg


IMG_2587.jpg


IMG_2590.jpg


Sucade lapjes erbij, wat alu folie erover en rustig laten pruttelen voor een uurtje of 2.
IMG_2592.jpg


IMG_2593.jpg


Na die 2 uur was het resultaat heerlijk!!

IMG_2601.jpg


Gegeten met de aardappeltjes van de BBQ en een salade van tomaten, zilveruitjes, gekookt eitje en een soort van ceasar dressing.

IMG_2604.jpg


IMG_2608.jpg


IMG_2611.jpg


Bedankt voor de inspiratie Phuubs. Damn dit was lekker...
 
Ziet er goed uit Niek, Chouffe Bok is geen verkeerd biertje ;).
 
Dat had ik vorige week natuurlijk ook met de sucadelapjes kunnen doen...
Had ik alleen ff een skillet moeten scoren :p

Ziet er heerlijk uit!
 
Ziet er heel erg lekker uit Niek! Ik ga morgen weer sukade halen, maar die gaat gewoon op de grill, denk dat je hier wel de "gewone" kunt gebruiken.
 
Heerlijk die gestoofde lapjes en vooral dat zachte zeentje
 
Wat ziet dat er lekker uit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
het water loopt me in de mond
 
Terug
Bovenaan Onderaan