Beef en Steak

Gerookte roodbaars in tomatensaus

 

TheJoster

Stoker
Berichten
414
Naar het recept van BBQ Helden (https://bbq-helden.nl/recepten/roodbaars-tomatensaus/) een roodbaarsje gerookt en gegrild als oefen sessie op mijn nieuwe speeltje (Fornetto roker).
Smaakte goed al het nog wennen is om de Fornetto op temperatuur te krijgen (gebruikte waarschijnlijk te weinig houtskool).
Van het weekend waarschijnlijk mijn eerste pulled pork proberen op kokosbriketten (vrijdag komt alles binnen ;-))
Fotos van Blub en de saus als bewijs.
90fba0b8b469c4069d962fa6e6a2c19e.jpg
fe4606bdbdcabe484b4c3ed27f45e9c3.jpg
bd2427019c8d53c2642d2106db4c5572.jpg
9f77798c4a3d9579313e810cdd5ed997.jpg
710a475fa3a6198b623bcb4b103cc105.jpg
9c38906b0a6f41b9e1a82a85347d74f5.jpg


Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Lekker! Heb je ook een foto van het eindresultaat? :)
 
SilverFox zei:
Lekker! Heb je ook een foto van het eindresultaat? :)
Euhmm... Nou wel een eind eind resultaat (om 2100 hadden we honger ;-)).. Lijkt meer op roadkill dan wat anders :-D
e7c9a45fa49b25c037014cd286a02090.jpg
3c956d9e99497058e24209c0f8c7b588.jpg
e5fba7a45c4a41879b09d7701046c417.jpg


Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Nice, lust ik best wel ;)
 
Ziet er toch zeer smakelijk uit hoor.
 
Krijgt het eigenlijk wel rooksmaak mee wanneer je het meteen in de folie stopt?
 
Roker zei:
Krijgt het eigenlijk wel rooksmaak mee wanneer je het meteen in de folie stopt?
Het recept gaf aan 15 min te roken en dan pas in folie met de tomatenmarinade.. Na 15min op whisky eik snippers te hebben gerookt proefde wij wel de invloed..

Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan