- Berichten
- 218
Hola all,
Afgelopen weken genoeg de bbq met plezier aangehad. Maar zaterdag iets lekkers gemaakt wat vaker terug gaat komen.
In schagen op zaterdagochtend maar is kijken bij de plaatselijke visboer, want de avond ervoor was door de plaatselijke ?commisie? dat er vis moest komen.
Dus ik denken dat de bekende genootschapsplankjes met zalm erop gaan. Maar wat blijkt. Er ligt een heerlijke rode poon in de vitrine. Met smokey goodness deel2 in het achterhoofd:
Is de keuze snel gemaakt. Gemarineerde garnaaltjes op een stokje en svp de poon schoongemaakt.
Kortom naast de salade, geen invloed op, en de maiskolfen, heerlijk gegeten en deze vis gaat nog vaker en dan wel gepekelt voor meerdere mensen gemaakt worden.
Bijna anderhalf uur bezig geweest dus eerlijk gezegd weet ik niet of dit het juiste hoofdstuk is.
Nu pics or it etc
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Afgelopen weken genoeg de bbq met plezier aangehad. Maar zaterdag iets lekkers gemaakt wat vaker terug gaat komen.
In schagen op zaterdagochtend maar is kijken bij de plaatselijke visboer, want de avond ervoor was door de plaatselijke ?commisie? dat er vis moest komen.
Dus ik denken dat de bekende genootschapsplankjes met zalm erop gaan. Maar wat blijkt. Er ligt een heerlijke rode poon in de vitrine. Met smokey goodness deel2 in het achterhoofd:
Is de keuze snel gemaakt. Gemarineerde garnaaltjes op een stokje en svp de poon schoongemaakt.
Kortom naast de salade, geen invloed op, en de maiskolfen, heerlijk gegeten en deze vis gaat nog vaker en dan wel gepekelt voor meerdere mensen gemaakt worden.
Bijna anderhalf uur bezig geweest dus eerlijk gezegd weet ik niet of dit het juiste hoofdstuk is.
Nu pics or it etc








Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk