butcher
Tondelzoeker
- Berichten
- 12
Vandaag kwamen de schoonouders eten, ze hadden een lamsbout van 2,4 kilo, en dachten dat dit wel lekker zou smaken op de bbq
Even op google gekeken voor een recept en kwam deze tegen, en deze viel zeker niet tegen
Een heerlijke rub van gerookte paprika rietsuiker komijn kaneel enz
De lam lekker rondom ingesmeerd en op de bbq gedaan met een paar chunks persik hout op 110
Ik had ongeveer 6 uur gerekend maar begon te twijfelen of ik wel goed gerekend had, het ging ineens best snel.....en toen extreem langzaam
Dus al met al 5,5 uur heeft het geduurd enonden we om 18:00 aan tafel
Het bijrecht heeft man verzorgd parel coucous met tomaat feta en courgette . Dit paste er mooi bij qua smaak, de lam was goed gekruid en dus een mooie tegenhanger van dit gerecht.
Em hebben we natuurlijk ook een heerlijk wijntje opengemaakt.
Kortom het was heerlijk het vlees was super mals en sappig en zeker voor herhaling vatbaar. En mijn schoonouders......die hebben hun vingers erbij afgelikt
Even op google gekeken voor een recept en kwam deze tegen, en deze viel zeker niet tegen
Een heerlijke rub van gerookte paprika rietsuiker komijn kaneel enz
De lam lekker rondom ingesmeerd en op de bbq gedaan met een paar chunks persik hout op 110
Ik had ongeveer 6 uur gerekend maar begon te twijfelen of ik wel goed gerekend had, het ging ineens best snel.....en toen extreem langzaam
Dus al met al 5,5 uur heeft het geduurd enonden we om 18:00 aan tafel
Het bijrecht heeft man verzorgd parel coucous met tomaat feta en courgette . Dit paste er mooi bij qua smaak, de lam was goed gekruid en dus een mooie tegenhanger van dit gerecht.
Em hebben we natuurlijk ook een heerlijk wijntje opengemaakt.
Kortom het was heerlijk het vlees was super mals en sappig en zeker voor herhaling vatbaar. En mijn schoonouders......die hebben hun vingers erbij afgelikt
Laatst bewerkt: