- Berichten
- 42
Na de video van Noskos gezien te hebben moest ik dit zelf uitproberen
De knolselderij in plakken met een beetje zout en suiker bestrooid.
De Q op 200 graden indirect met 2 eiken chunks
Na 25 minuten er af gehaald en in blokjes gesneden .
Daarna een gietijzeren pan op de Q
daarin wat ui (had geen sjalotjes in huis)
En knoflook aangefruit in wat boter
en toen dat alles heerlijk rook de gerookte knolselderij blokjes en kippenbouillon erbij
Lekker laten sudderen op een temperatuur van 120 graden
Toen de knolselderij gaar was gepureerd
En afgemaakt met een scheut room en mierikswortel en wat bosui als garnering
was een heerlijk soepje met een subtiele rooksmaak. Niet helemaal het recept gevolgd maar toch heel lekker en daar gaat het om
De knolselderij in plakken met een beetje zout en suiker bestrooid.
De Q op 200 graden indirect met 2 eiken chunks
Na 25 minuten er af gehaald en in blokjes gesneden .
Daarna een gietijzeren pan op de Q
daarin wat ui (had geen sjalotjes in huis)
En knoflook aangefruit in wat boter
en toen dat alles heerlijk rook de gerookte knolselderij blokjes en kippenbouillon erbij
Lekker laten sudderen op een temperatuur van 120 graden
Toen de knolselderij gaar was gepureerd
En afgemaakt met een scheut room en mierikswortel en wat bosui als garnering