- Berichten
- 35
Vandaag weer de voorraad aangevuld met gerookte kipfilets, deze gisteren in de pekel gezet en vandaag op de weber.
De bereiding zelf gaat toch niet helemaal naar mijn wens, dus volgende keer ga ik het proberen met de minion methode onder de diffuser ipv de snake rondom.
Iemand toevallig tips voor de minionmethode? Ik wil het graag rond de 110 graden en met 3a4 blokken rookhout. Hoeveel warme kokos briketten zou ik dan gebruiken? En dan deze verspreiden of ergens centraal in de minionmethode?
De dag afgesloten met een pizza en na het eten de kipfilets gevacumeerd.
Productief en lekker dagje


De bereiding zelf gaat toch niet helemaal naar mijn wens, dus volgende keer ga ik het proberen met de minion methode onder de diffuser ipv de snake rondom.
Iemand toevallig tips voor de minionmethode? Ik wil het graag rond de 110 graden en met 3a4 blokken rookhout. Hoeveel warme kokos briketten zou ik dan gebruiken? En dan deze verspreiden of ergens centraal in de minionmethode?
De dag afgesloten met een pizza en na het eten de kipfilets gevacumeerd.
Productief en lekker dagje


