- Berichten
- 2.736
Moest de voorraad gerookte kip weer aanvullen .
Zaterdag de pekel gemaakt
2,5 liter water
200 gr zout
200 gr basterdsuiker
1 el gekneusde peperkorrels
1 el thijm
1/2 theelepel rozemarijn
4 laurier blaadjes
Dit allemaal bij elkaar even koken en koud laten worden.
Vandaag op de bbq indirect rond de 110 graden kerntemperatuur tot 65 graden
Dit was bereikt na ongeveer 1,5 uur effe proeven
Daarna in het vacu?m en de vriezer in
Had er ook nog een stukje plukspek bij gelegd dit nog even opgepeuzeld voor tussen door
En hier zijn de foto?s.
Zaterdag de pekel gemaakt
2,5 liter water
200 gr zout
200 gr basterdsuiker
1 el gekneusde peperkorrels
1 el thijm
1/2 theelepel rozemarijn
4 laurier blaadjes
Dit allemaal bij elkaar even koken en koud laten worden.
Vandaag op de bbq indirect rond de 110 graden kerntemperatuur tot 65 graden
Dit was bereikt na ongeveer 1,5 uur effe proeven
Daarna in het vacu?m en de vriezer in
Had er ook nog een stukje plukspek bij gelegd dit nog even opgepeuzeld voor tussen door
En hier zijn de foto?s.