BasBQ
Beef en Steak

gerookte kip

 
 
 

Leo

Forum Meubilair
Berichten
11.363
het recept van Frits gebruikt om zelf ook maar eens kip te gaan roken.

in het recept staat ca 3 uur op 100 graden C. en dan naar kerntemperatuur van 78 graden C.
vol goede moed vanmiddag om 5 uur de kip erop gelegd, en nu net 22:20 de kip eraf gehaald.

Ziet er keurig uit, en het ruikt hier binnen nu naar een kampvuur  :)

IMG_3883.jpg


IMG_3890.jpg


IMG_3891.jpg


en dan de reactie van Desiree: het ruikt naar de vuurkorf  :D

bedankt voor het kijken
 
Die staan er gekleurd op ;)
 
straks toch even proeven, ben heel erg nieuwsgierig  :)
 
Frits zei:

heb jij verse of gedroogde kruiden gebruikt Frits? Ze waren uit het pekelbad moeilijk af te spoelen, vandaar mijn vraag
 
Altijd lekker, gerookte kip, moet zelf ook maar weer eens aan de slag.

Hoe was de smaak?
 
Nosmo zei:
Altijd lekker, gerookte kip, moet zelf ook maar weer eens aan de slag.

Hoe was de smaak?

heb vordat ik ging slapen toch nog even moeten proeven
Hij was lekker, ruikte best wel sterk, maar hij kwam er ook net vanaf.
De smaak was heerlijk, als je zoiets proeft ga je het niet meer kopen
 
Leo zei:
Nosmo zei:
Altijd lekker, gerookte kip, moet zelf ook maar weer eens aan de slag.

Hoe was de smaak?

heb vordat ik ging slapen toch nog even moeten proeven
Hij was lekker, ruikte best wel sterk, maar hij kwam er ook net vanaf.
De smaak was heerlijk, als je zoiets proeft ga je het niet meer kopen

HAHAHAHAH weer 1 die om is zelf maken blijft het lekkerst
 
Terug
Bovenaan Onderaan