Eindelijk vakantie! 3 weken niks en lekker BBQen. Vandaag was de varkensrollade aan de beurt. Gister toevallig een marinade injectie naald tegen gekomen in de winkel en vandaag meteen gebruikt. Ik heb vaker een rollade gerookt en deze was wat droog. Naar mijn mening was hij deze keer veel sappiger en malser. Hieronder de foto's
Eerst lekker kruiden met m'n zelfgemaakte mengseltje
Ge?njecteerd met een sapje van: bouillon, ketjap, tijm, rozemarijn en natuurlijk knoflook
De BBQ klaargemaakt en het vlees er op.
En laat maar roken!
Smokerbox omgedraaid
Kerntemperatuur bereikt
Resultaat mag er zijn
Met r?sti, aardappelwedge en champignons van de Q en we hebben een heerlijke maaltijd!
Eerst lekker kruiden met m'n zelfgemaakte mengseltje
Ge?njecteerd met een sapje van: bouillon, ketjap, tijm, rozemarijn en natuurlijk knoflook
De BBQ klaargemaakt en het vlees er op.
En laat maar roken!
Smokerbox omgedraaid
Kerntemperatuur bereikt
Resultaat mag er zijn
Met r?sti, aardappelwedge en champignons van de Q en we hebben een heerlijke maaltijd!