Beef en Steak

Gerookt hammetje

  • Onderwerp starter Onderwerp starter kale
  • Startdatum Startdatum
 

kale

Stoker
Berichten
410
Nachtje in sapje van zout/citroensap/knoflook/marple siroop.

Klein beetje rub van chinese 4 kruiden. Paprika en zeezout.

Bbq op 90° en uur en drie kwartier in de rook. Daarna 3 kwartier 120° dit alles indirect.
Eind kerntemp 65°
Half uurtje rusten snijden en smullen.

20230401_103107.jpg


20230401_133616.jpg


20230401_154504.jpg


20230401_155235.jpg
 
Laatst bewerkt:
Heerlijk!

Maar rookkamer lijkt me niet terecht, low en slow wel.

Wat had je met kruiden e.d. gedaan?
 
Laatst bewerkt:
Wat een lekker hammetje.
Beenhammmetje is altijd veelzijdig en favoriet op de Q.
 
Terug
Bovenaan Onderaan