- Berichten
- 6.775
Vandaag heb ik een recept gemaakt, gehaald van dit blog. Hier moeten jullie ook eens kijken, geinig hoor!
http://www.bbq-nl.com/2007/06/brined-pork-chops.html
Ik had geen ribkarbo's maar varkensfilet.
In 3 stukken gesneden, zo'n 200 gram per stuk.
In de ziplock, van de Ikea.
Het eindresultaat, met gebakken aardappeltjes uit de *ven, en zelfgemaakte appelcompote
Wat is het oordeel? Het oordeel is, je moet het eigenlijk niet op de WGA doen, want dan gaat het denk ik te snel, waardoor het toch een beetje droog word, ondanks de thermometer. Het vlees ligt te dicht boven de kooltjes. Of ik had natuurlijk minder kooltjes moeten gebruiken, ik liep te rotzooien. Thermometer deed het niet goed, dus heen en weer rennen om iets anders te regelen enz enz.
Maar!!!! De smaak, hoe was die dan? Jawel , GEWELDIG!! Echt heel lekker! Dus dit gaan we zeker nog vaker maken.
http://www.bbq-nl.com/2007/06/brined-pork-chops.html
Ik had geen ribkarbo's maar varkensfilet.

In 3 stukken gesneden, zo'n 200 gram per stuk.

In de ziplock, van de Ikea.

Het eindresultaat, met gebakken aardappeltjes uit de *ven, en zelfgemaakte appelcompote

Wat is het oordeel? Het oordeel is, je moet het eigenlijk niet op de WGA doen, want dan gaat het denk ik te snel, waardoor het toch een beetje droog word, ondanks de thermometer. Het vlees ligt te dicht boven de kooltjes. Of ik had natuurlijk minder kooltjes moeten gebruiken, ik liep te rotzooien. Thermometer deed het niet goed, dus heen en weer rennen om iets anders te regelen enz enz.
Maar!!!! De smaak, hoe was die dan? Jawel , GEWELDIG!! Echt heel lekker! Dus dit gaan we zeker nog vaker maken.