BasBQ
Beef en Steak

Gelukkig, ik kan het nog...

 
 
 

Eddeped

Pitmaster
Berichten
770
Na de fail van de laatste keer toen mijn ribben door een miscalculatie van mijn kruidenmengsel veel en veels te zout waren en de WSM ook voor geen meter liep moest op deze dag mijn ego worden opgekrikt. Maar even een veilige marinade genomen. Zakje red roast pork (bekende witte zakje) genomen en nog aangevuld met wat ketjap en hoisinsaus. Gelukkig ging vandaag wel alles goed de smoker was in 5' op temperatuur en is van begin tot einde stabiel gebleven. Ribs gingen als een raket en het is een 1.45-1.45-45 sessie geworden. Vlees viel letterlijk al van de botjes af en waren super lekker. Al met al weer een supersessie dus.
IMAG0441.jpg
IMAG0442.jpg

IMAG0443.jpg

Excuses voor de laastste foto, had ook zo'n trek :)
 
Looks good!! Je kan het dus gewoon wel! Good for you!
 
Deze lust ik ook!!
 
Er zijn bij  mij geen twijfels geweest, lekker hoor
 
ik had graag helpen testen  ;)
 
Ik kan me goed voorstellen dat je ego weer een geweldige boost heeft gekregen met zo'n sessie. Ze zien er echt super goed uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan